Hoe kan ik een afspraak maken bij Sleutelbos?

Tijdens onze consultaties nemen we uit respect voor onze cliënten geen telefoons op, hierdoor zijn we soms moeilijker telefonisch bereikbaar.

 

Wens je een afspraak te maken of meer informatie?
Vul het contactformulier in of mail naar info@sleutelbosninove.be

We nemen de tijd om te bekijken wie van ons team jouw/jullie vraag kan opnemen. De meest aangewezen therapeut of hulpverlener zal jou/jullie contacteren voor het inplannen van een intake. U mag binnen een termijn van één week een antwoord verwachten op uw vraag.

Tijdens een intakegesprek zal de therapeut/hulpverlener je hulpvraag zo goed mogelijk in kaart brengen. Om de nodige tijd en aandacht aan jou te kunnen besteden, plannen we voor een intake een volwaardig gesprek. Een intake is betalend.

Ben je reeds in begeleiding bij één van onze collega’s? Je kan onze collega’s ook rechtstreeks contacteren. Hun contactgegevens zijn terug te vinden op onze pagina team.

Algemene afspraken

Indien u op een afspraak niet aanwezig kan zijn, dient u 48 uur op voorhand te verwittigen. Afspraken die niet of laattijdig worden afgebeld, worden aangerekend. Dit geldt ook voor een intakegesprek. We beschikken niet over bancontact. We vragen om iedere sessie contant te betalen. Het is ook mogelijk te betalen via mobile pay of payconiq.

Binnen Sleutelbos werken we met een Elektronisch Patiëntendossier (EPD), volgens de normen van de nieuwe privacywetgeving (GDPR). Hierdoor vragen wij bij intake een éénmalige administratieve kost van 15 euro per cliënt.

Wij brengen de huisarts en/of doorverwijzer op de hoogte van de opstart van een begeleiding in sleutelbos. In het geval van bedreigende situaties, kunnen we contact opnemen met je huisarts of andere noodzakelijke hulpverlening.

Binnen onze groepspraktijk is er gedeeld beroepsgeheim. In functie van de begeleiding en voor het bevorderen van de kwaliteit van onze hulpverlening, kunnen wij onderling met de collega’s overleggen. In de wachtzaal wordt rust en stilte gerespecteerd. Ouders zijn verantwoordelijk voor hun kinderen wanneer kinderen voor of na de afspraak in de wachtzaal moeten wachten.

Tarieven

15€ administratieve kost bij opstart van een begeleiding.

Kinderen en jongeren:
 • Logopedie: 35€ (30min) , 70€ (60min)
 • Psychotherapie / psychologische begeleiding: 75€ (50 tot 60min)
 • Diagnostiek kinderen en jongeren:
  intake en adviesgesprek 75€ (60min),
  verdere prijs afhankelijk van de nodige onderzoeken
 • Therapie met assistentie van het paard: 80€ (60min)
Volwassenen:
 • Psychotherapie: 75€ (50 tot 60 min)
 • Relatietherapie: 127€ (90min)
 • Complexe scheiding: 75€ (60min)
 • Ouderschapsbegeleiding: 75€ (60min), 94€ (75min), 112€ (90min)
 • Therapie met assistentie van het paard: 80€ (60 min)
 • Supervisie voor hulpverleners en therapeuten: 75€ (60min), 115€ (90min)
Aarzel niet om ons te contacteren!

Heb je nog vragen?